Zaprešić 31.8. – 4.9.2020.

TJEDAN IZVANŠKOLSKIH AKTIVNOSTI

Grad Zaprešić, Zajednica športskih udruga grada Zaprešića i Izvan škole s ponosom Vam predstavljaju projekt – Izvan škole u Zaprešiću!

Cilj projekta je na jednom mjestu okupiti sve klubove, udruge, društva, plesne i muzičke skupine, škole stranih jezika i edukativne programe (u daljnjem tekstu sudionici) u cilju promocije te lakšeg odabira aktivnosti koje Zaprešić nudi svojim najmlađima.

 

Projekt će se održati u 2 dijela:

  • Sajam ‘Izvan škole’ održat će se u subotu, 29.8.2020. od 9 do 14 sati na Trgu Ivana Pavla II.
  • Pokazni tjedan u razdoblju od 31.8. – 4.9.2020.

 

Na sajmu će svi sudionici sudjelovati ravnopravno te će na dodijeljenom mjestu prezentirati svoje aktivnosti. U svrhu prezentacije mogu se koristiti promotivni letci i banneri. Na sajmu će biti moguće prijaviti djecu za sudjelovanje u pokaznom tjednu koji će se održati od 31.8. do 4.9.2020. 

 

Program provode sudionici besplatno za svu djecu koja se prijave na sajmu 29.8.2020.

 

Za pokazni tjedan svaki sudionik može predložiti željeno vrijeme svojih pokaznih termina, no o konačnom rasporedu odlučuje organizator. 

Pokazni tjedan se održava u prostoru sudionika te organizator nije dužan osigurati prostor.

 

Sudjelovanje u projektu je besplatno za sve sudionike. 

Obveza sudionika je u pokaznom tjednu od 31.8. do 4.9.2020. osigurati vrijeme za provedbu pokaznih aktivnosti u trajanju jednog ili više školskih sati.

 

Želite li sudjelovati u projektu molimo vas da ispunite obrazac:

Ovim putem izričito dajem svoju privolu da izvanskole.hr kao Voditelj obrade, obrađuje moje gore navedene osobne podatke u svrhu organizacije tjedna izvanškolskih aktivnosti u Zaprešiću.